A foglalás menete és a szabályok

Időpontot foglalni két módon tudsz. Legegyszerűbben a 06306286617-es telefonszámon, vagy  legkésőbb 6 órával a tervezett próba előtt, regisztráció után a FOGLALÁS menüben. Ez utóbbinál minden órát egyenként kell foglalnod, de az adataidat csak egyszer kéri a rendszer. Saját felületeden ezután nyomon tudod követni az időpontjaidat.

Az online foglalás esetén visszaigazolást küldünk neked arról, hogy rögzítettük az időpontot. A próba időpontját 48 órával a zenélés előtt módosíthatod és törölheted is. (Telefonon egyeztetett időpontokat lemondani telefonon lehet, szintén ilyen időbeli korlátok mellett.) A 2 napon belüli lemondás esetén a teljes foglalt idő fizetendő!

Egyéni gyakorlásra is van lehetőség, óránként 1000 Forintért. Kérünk a foglalásnál írd be a megjegyzés rovatba, ha egyedül jössz, vagy egyeztess velünk telefonon. (06306286617)

Emellett foglalásoddal tudomásul veszed azt is, hogy a próbateremben saját felelősségedre tartózkodsz, annak eszközeit, berendezési tárgyait, magadat és társaid testi-lelki épségét nem rongálod, nem raksz tüzet, nem dohányzol, hanem kimaxolod a kreatív energiáidat!

Ehhez igyekszik mindenben a segítségedre lenni:

Az Oposszum csapata